歌曲

Sayang 2 (Huang Hun)

試聽 收聽全首


Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelingake
Nambani kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam lamat esem lan manismu
Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelingake
Nambani kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam lamat esem lan manismu
Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelingake
Nambani kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam lamat esem lan manismu
Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam lamat esem lan manismu
Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku