Maling Kondang

作詞:-    作曲:-
Pancen asu tumindakmu ora pantes ditiru
Njupuk ra ngomong barang uwong kui jenenge nyolong
Pancen aku rodo mbeling tapi ra gelem maling
Senajan kepepet tipis ing dompet aku ra gelem nyopet

Maling pitik njaluk digitik
Maling hape njaluk di sate
Maling duit, duit negoro ning neroko
Paling aman maling atimu
Saben mbengi ra iso turu
Ngopo wae kelingan aku
Pancen ASU

Pancen asu tumindakmu ora pantes ditiru
Njupuk ra ngomong barang uwong kui jenenge nyolong
Pancen aku rodo mbeling tapi ra gelem maling
Senajan kepepet tipis ing dompet aku ra gelem nyopet

Wong kelangan atine remuk tenan
Uripe ra karuan iso edan
Sing ra pener malah dadi keblinger
Takon karo wong pinter
Muter muter terrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeach

Maling pitik njaluk digitik
Maling hape njaluk di sate
Maling duit, duit negoro ning neroko
Paling aman maling atimu
Saben mbengi ra iso turu
Ngopo wae kelingan aku
Pancen ASU