Ojo Takon

Preview

Open KKBOX

Lyricist: -   Composer: -

Ojo takon Mas, opo to sebabe awaku seneng kowe.
Ojo takon Mas, opo alesane mben menit aku kelingan ro kowe.
Yen dedeg wis cukupan, ora duwur ora cendek ning sedengan.
Yen rupo yo lumayan, yen bondo ra tak leboke etungan.
Durung mudeng, kok mesake.

Ojo takon Mas, opo to sebabe awaku kaneng kowe.
Si pokowan nito, bintang bitana wate opoko eh aku mobisa ro kowe.
Yen dedeg wis cukupan, ora duwur ora cendek ning sedengan.
Yen rupo yo lumayan, yen bondo ra tak leboke etungan.
Durung mudeng, kok mesake.

Ojo takon Mas, opo to sebabe awaku kaneng kowe.
Si pokowan nito, bintang bitana wate opoko eh aku mobisa ro kowe.