Lyricist: -   Composer: -

layangmu lewat sms hpmu
ra iso ngobati kngenku
sworomu lewat telepon gratisan
ra iso ngalai yen sesandingan
janjimu semono tresnamu bage
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...yai

layangmu lewat sms hpmu
ra iso ngobati kngenku
sworomu lewat telepon gratisan
ra iso ngalai yen sesandingan
janjimu semono tresnamu bage
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...yai

layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...

yai layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...yai

layang sworomu
nglambahi kangen ning atiku

layang sworomu
nglambahi kangen ning atiku

Layang Sworo (Dian Marshanda)

Preview Open KKBOX

Lyricist: -   Composer: -

layangmu lewat sms hpmu
ra iso ngobati kngenku
sworomu lewat telepon gratisan
ra iso ngalai yen sesandingan
janjimu semono tresnamu bage
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...yai

layangmu lewat sms hpmu
ra iso ngobati kngenku
sworomu lewat telepon gratisan
ra iso ngalai yen sesandingan
janjimu semono tresnamu bage
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...yai

layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...

yai layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....
yai layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...yai

layang sworomu
nglambahi kangen ning atiku

layang sworomu
nglambahi kangen ning atiku