Njaluk Pegat

Lyricist: -    Composer: -
Mas-mas aku arep matur
Opo bener kowe ora jujur
Nalikane aku ono paran
Jebul kowe tingkahe ra karuan

Dik-dik aku bloko wae
Wiwit biyen ora kuat rasane
Wes tak penggak panggah budal wae
Pengen mulyo ojo ngono carane

Yen mengkono kepriye karepmu
Panemuku wes ono rasamnu
Tanpo guno aku golek bondo
Bundo dunyo biso gawe cilioko

Opo faedah'e kowe muleh gowo bondo dunyo
Neng kowe ora ngrasake prasaanku
Bendino aku turu dewe
Di cokot nyamuk di rubung coro

Mas-mas aku ora kuwat
Timbang padu luwung njaluk pegat
Wes lumrahe iki lakone bebrayan
Gawe eling wong urip ojo sembranan

Mas-mas aku arep matur
Opo bener kowe ora jujur
Nalikane aku ono paran
Jebul kowe tingkahe ra karuan

Dik-dik aku bloko wae
Wiwit biyen ora kuat rasane
Wes tak penggak panggah budal wae
Pengen mulyo ojo ngono carane

Yen mengkono kepriye karepmu
Panemuku wes ono rasamnu
Tanpo guno aku golek bondo
Bundo dunyo biso gawe cilioko

Opo faedah'e kowe muleh gowo bondo dunyo
Neng kowe ora ngrasake prasaanku
Bendino aku turu dewe
Di cokot nyamuk di rubung coro

Mas-mas aku ora kuwat
Timbang padu luwung njaluk pegat
Wes lumrahe iki lakone bebrayan
Gawe eling wong urip ojo sembranan